Συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Να σκύψουμε όλοι πάνω από τα προβλήματα του κόσμου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης προσερχόμενος με μικρή καθυστέρηση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο νωρίτερα είχε συνάντηση με έναν πολίτη με αναπηρία, ο οποίος έφτασε στα γραφεία του κόμματος για να τον συναντήσει, 5 ώρες πριν το «ραντεβού» που είχε δώσει ο Στέφανος Κασσελακης με τους πολίτες.

Η Πολιτική Γραμματεία διέκοψε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε την οικονομική επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και μέλη της διοίκησης των κομματικών ΜΜΕ.

Τα στελέχη ενημερώθηκαν «διεξοδικά και με στοιχεία» -όπως λένε κομματικές πηγές- για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος.

«Λόγω της κρισιμότητας και της σοβαρότητας των συζητήσεων, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα» ξεκαθάρισε συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη.

Οργανωτικά ζητήματα

Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε ένας μικρός απολογισμός για τα οργανωτικά ζητήματα του κόμματος, ενώ με πρόταση Κασσελάκη συστήνονται από την Πολιτική Γραμματεία ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ, που αφορούν 5 τομείς: Στέγη, Τράπεζες και ιδιωτικό χρέος, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Υγεία και Εργασία.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τονίζουν ότι αποφασίστηκε να γίνει αναπροσαρμογή και ανανέωση των κομματικών δικτύων σε αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό και σε Μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Αυτό, γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας όσμωσης με την κοινωνία.

Συνάντηση με τον κόσμο

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους πολίτες. Δεκάδες κόσμου άρχισαν να φτάνουν λίγο μετά τις 4 στην Κουμουνδούρου.

Επειδή η ζέστη έξω ήταν σχεδόν ανυπόφορη, οι εργαζόμενοι στο κόμμα έβαλαν όσους περισσότερους μπορούσαν σε κλιματιζόμενες αίθουσες στον πρώτο και στον τρίτο όροφο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί